Fuldmåne d.21.juli 2024


Fuldmåne i stenbukken i søndags  d. 21. juli 2024 

Fuldmånen i Stenbukken er en kraftfuld tid, Måske mærker du energien i din krop, der bliver stiv i leddene. Det handler om at tage ansvar og arbejde mod vores mål med vedholdenhed og beslutsomhed. Stenbukken, som symboliserer ambition og disciplin, bevæger sig langsomt men sikkert op ad bjergskråningen, og når den når toppen, er det tid til at reflektere og forberede sig på den næste opstigning.

Når fuldmånen står i Stenbukken, står vi på toppen af vores cyklus, hvor vi kan se tilbage på vores fremskridt og planlægge vores næste skridt. Det er en tid til at tage ansvar for de ting, vi ikke har fået gjort, og sikre, at vi er på rette vej mod vores mål.

I juni måned sluttede vi med en fuldmåne, hvor solen i Krebsen lyste på Månen i Stenbukken. Denne energi opfordrede os til at balancere vores hjemlige og professionelle liv, og tage ansvar for vores handlinger.

Søndag den 21. juli vil Solen i Krebsen igen lyse på Månen i Stenbukken. Dette er en påmindelse om at tage fat på de opgaver og ansvar, vi måske har udsat. Det er en mulighed for at rette op på det, vi ikke fik gjort i juni, og sikre, at vi bevæger os fremad med klarhed og beslutsomhed.