Stress Forløb


Med astrologisk vejledning kan du lære at udnytte din stress-sårbarhed til at navigere bedre i livet.

Stress-sårbar

Selvom stress kan være midlertidig, er mange af os tilbøjelige til at opleve stress regelmæssigt. Denne sårbarhed er en gave, selvom det ikke altid føles sådan.

At være stress-sårbar kan sammenlignes med at svømme med en betonklods om benet. Selvom du får et godt afsæt og føler, at du er på rette vej, bliver du langsomt trukket ned under overfladen af følelser som utilstrækkelighed, irritation, vrede og afmagt. Hvis denne oplevelse gentager sig over længere tid, kan det føre til angsttilstande eller depression, samt psykosomatiske symptomer.

Jeg har selv kæmpet med stress og depression og føler mig stadig meget stress-sårbar. Det er en livslang proces at lære at leve med denne sårbarhed. Jeg har oplevet perioder, hvor jeg følte mig fanget af mine egne begrænsninger og frygtede at fejle igen. For mig er det et gentagende mønster, som jeg først i en moden alder er blevet opmærksom på, ikke har noget med omgivelserne at gøre, men at jeg astrologisk set er meget disponibel for stress.

Det er lidt et usynligt handicap som jeg har, og til stadighed skal jeg være opmærksom på, når jeg kaster mig ud i nye relationer eller nye arbejdsopgaver. Selvom jeg ikke er kureret for min sårbarhed, har jeg lært at forstå og navigere efter den. 

Jeg ønsker for dig, at du med et stressforløb hos mig vil få inspiration til at bruge din egen sårbarhed konstruktivt. 

Stress – Forløb 

Oplever du ofte nervøsitet, isolation og er du ofte syg. Måske er du via din læge sygemeldt. Uanset din alder eller din nuværende livssituation, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Stress forløbet er individuelt men du kan forvente følgende:

Dialog baseret tydning af dit fødselshoroskop med fokus på livstemaer og sensitivitetens aspekter. 

Progressiv tydning af dit horoskop, hvad bliver du påvirket af lige nu og hvordan er det i dit fysiske/praktiske og følelsesmæssige liv. 

Vi gennemgår også betydningen af de planeter placeringer, du med fordel kan bruge til at nyde, meditere og skabe jordforbindelse med. 

  • 3 x 60 min virtuelt via Google Meet
  • Du får for hver gang en opdateret fysisk plan med dit horoskop og en kort beskrivelse af de energier og aspekter vi har talt om.
  • Pris i alt 2.500kr inkl. moms (det vil være muligt at tilkøbe supplerende sessions 900kr pr time inkl. Moms)

Bestil via stjernetydning@proton.me

Læs min personlige beretning om stress udløst symptomer på overgangsalder